Kandidaten

Door een groot netwerk is Mehoni detachering in staat om kandidaten op een uitstekende manier aan een nieuwe uitdaging te helpen. Omdat wij samen met de kandidaat een reële carrière planning maken tijdens een persoonlijk gesprek zijn wij in staat om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. 

Projectmatig detacheren / interim opdrachten

Je wilt projectmatig werken, je bent flexibel en je kunt je zeer snel en goed inleven in de behoefte van de verschillende opdrachtgevers. Je wilt jezelf ontwikkelen zowel in de breedte als in de diepte. Dan is het projectmatig werken bij Mehoni detachering de uitdaging die je zoekt. Je kunt in vaste dienst treden bij Mehoni detachering maar ook een zzp-er helpen wij graag met een interim uitdaging.

Klik hier voor de detacherings / interim opdrachten

Detacheren met overname

Of je nu aan het begin van je carriere staat of op het punt staat om van baan te wisselen, Mehoni detachering heeft die uitdaging afgestemd op jouw ambities. Na een van te voren overeengekomen periode van detachering is het mogelijk om in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Klik hier voor deta-vast opdrachten

Werving & Selectie

Het is ook mogelijk om direct bij onze opdrachtgevers in dienst te treden door middel van Werving & Selectie. Veelal gaat hier een (uitgebreide) selectieprocedure aan vooraf. Bij gebleke geschiktheid van beide kanten, wordt je een dienstverband door de opdrachtgever aangeboden.

Klik hier voor Werving & Selectie vacatures

 


 

Al onze BackOffice activiteiten hebben wij uitbesteedt aan Pay for People, specialist op administratieve processen rondom flexibele arbeidsverhoudingen.

Mehoni detachering
George Stephensonweg 21F
3133 KJ Vlaardingen
010-4340953 

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig